Gigantul IT a lansat Google Europe Scholarship, un program de burse pentru studentii cu dizabilitati, care urmareste sa-i incurajeze pe tinerii care studiaza in domeniul calculatoarelor sa profite de talentul lor si sa devina lideri in crearea de noi tehnologii.
Bursele sunt valabile pentru toti studentii de pe teritoriul Uniunii Europene, plus cei din Elvetia si Israel si vor fi acordate in functie de performantele academice ale candidatilor (studenti, licentiati, masteranzi, doctoranzi) si a pasiunii demonstrate in domeniul informaticii, dupa cum informeaza Google pe blogul oficial.

Cei dornici, pot aplica online pentru aceasta bursa pana pe 15 martie 2010, iar Google le va asigura cursurile in anul scolar 2010-2011.

Candidaturile vor fi evaluate de catre un juriu format din cercetatori si ingineri, iar candidatii selectati vor primi fiecare o bursa in valoare de 7.000 euro (sau echivalent). In plus, in iunie 2010, toti bursierii vor fi invitati sa viziteze Centrul de Inginerie Google din Zurich, pentru o serie de workshop-uri platite in intregime de Google.

Click aici pentru mai multe detalii despre bursa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.