Desi barbatii au fost educati in primii ani de viata ca nu este frumos sa tragi cu ochiul in decolteul femeilor, cercetatorii ne contrazic. Nu doar ca este frumos, dar este si bine, marind durata de viata in randul sexului tare.
Astfel, potrivit unui nou studiu german publicat in New England Journal of Medicine, 10 minute pe zi de privit la sanii partenerei sau in decolteul femeilor de pe strada (in limita bunului-simt), poate mari rata de viata cu pana la 5 ani.

In plus, cercetatorii echivaleaza norma zilnica de "privit" cu cel putin 30 de minute de efort fizic la sala. Descoperirea a fost realizata dupa testarea a 200 de barbati, pe o perioada de 5 ani, potrivit The Star.

Barbatii care s-au delectat cu privitul decolteului, zilnic, timp de 10 minute, au dobandit o presiune cardiovasculara mai buna si nu au suferit nicio afectiune a inimii, fiind mai putin predispusi la un atac de cord.

Doctorul gerontolog Karen Weatherby explica, potrivit Softpedia, ca dorinta sexuala conduce la o circulatie sangvina mai buna, implicit la o imbunatatire a sanatatii. In concluzie, barbati, macar acum aveti un motiv cand intoarceti capul dupa o alta femeie pe strada!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.