Designerul de lux Stuart Hughes a creat, la comanda unui om de afaceri, cel mai scump iPhone din lume. In zece luni, bijutierul a placat terminalul de aur cu peste 200 de pietre si diamante, valoarea acestuia ajungand la o cifra ametitoare.

Carcasa modelului iPhone exclusive 3GS Suprem a fost creata special folosind 271 de grame de aur masiv de 22 carate si a fost incrustata cu 136 de diamante in valoare totala de 68 de carate.

Logo-ul Apple de pe spatele terminalului este format din 53 de pietre pretioase, in timp ce butonul de navigare din fata este realizat dintr-un diamant unic de mai mult de sapte carate, scrie Telegraph.co.uk.

Telefonul este livrat intr-un pachet special, de 7 kilograme, format dintr-un bloc de granit si aur Kashmir, si este invelit intr-o captuseala din piele Nubuck.

Cei care isi doresc o astfel de bijuterie-accesoriu trebuie sa scoata din cont aproape 2 milioane de lire sterline (1,92 milioane lire sterline).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.