Intai a fost Facebook-ul, apoi Twitter-ul a sucit mintile internautilor. Pentru cine nu a aflat inca, ultima moda este sa-ti faci poze sarind in pat si sa le postezi pe net.
Ultimul trend lansat pe internet este ceva mai bizar decat microbloggingul. Saritul in pat este un microb care i-a cuprins pe mii de tineri internauti din intreaga lume, care se chinuie sa se pozeze in ipostaze bizaro-comice pentru a le posta pe blogul unui hotel.

Unele mai creative decat celelalte, fotografiile si filmuletele sunt gazduite de hotelsbycity.net si sunt prezentate clientilor care vin la hotel. Puteti vedea "Supermani", oameni care vorbesc la telefon sau citesc ziarul la o jumatate de metru deasupra patului sau persoane care se imbratiseaza in aer. Creatorii site-ului descriu aceasta initiativa "ca un drog". "Bed Jump" a pornit din ideea de a crea un loc interesant si captivant in hotel. Insa misiunea lor este sa aleaga doar fotografiile facute in interiorul hotelului, desi oameni din intreaga lume posteaza fotografiile lor preferate.

Bed Jump Video from Glenn on Vimeo.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.