A mers Armstrong cu adevarat pe Luna? Au intrat teroristii cu avioanele in Wall Street Center? Au cazut extraterestrii la Roswell? Niciodata nu vom sti daca sunt doar teorii ale conspiratiei sau adevarul gol-golut.
Yuppy prezinta unele dintre cele mai interesante teorii ale conspiratiei care nasc si mai multe dubii cu privire la cateva evenimente importante.

  • Marilyn Monroe a murit oficial in urma unei supradoze cu barbiturice intr-un act de suicid. Exitusul ei misterios din 1962 a atras atentia multor oameni din presa si nu numai, care banuiau un posibil asasinat acolo. Teoria pare verosimila din moment ce Marilyn a petrecut o bucata de timp in compania lui JF Kennedy, afland de la acesta secrete importante de stat. Si, cum am vazut din articolul despre operatiunile incredibile ale CIA, agentii nu se sfiau sa ucida vedete sau oameni nevinovati pentru binele SUA. Vom sti vreodata cum au stat lucrurile cu adevarat? Probabil ca nu, de asta se si cheama teorie a conspiratiei...
  • Exista unele voci care pretind ca evreii controleaza Wall-Street, Hollywood, toata presa si media in general. Multi zic chiar ca ei ar vrea la un moment dat sa domine toata lumea si chiar intreg Universul. Cateva adevaruri tot se ascund aici. Stim bine cat de descurcareti sunt evreii, acesta fiind un motiv in plus pentru care Hitler i-a urat atat de mult. Teoriile se desprind putin de evrei si ajung la arabi si, mai nou, la scientologi (Tom Cruise?), categorii despre care multi spun ca vor conduce lumea...
  • Monstrul din Loch Ness, botezat sugestiv "Nessie" a atras pe langa o multime de turisti si numerosi adepti ai teoriilor conspiratiei. Amatorii se duc acolo cu foci, pene sau alte momeli in speranta ca dinozarul isi va face aparitia. Cercetatorii au spus clar ca, in urma scanarii care a costat sute de mii de lire, nu exista nici urma de monstru. O parte din locuitorii Scotiei marturisesc ca este numai o frumoasa nascocire folclorica...Putem sti oare daca Nessie exista sau nu?


Click aici pentru restul topului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.