Orice boala, cu exceptia celor infectioase, este un rezultat al unui stres emotional. Insatisfactia, supararea, vinovatia - acestea sunt emotii negative, care pot duce la aparitia bolilor, iar pentru a le evita trebuie sa punem capat lucrurilor care ne tortureaza si ne ingrijoreaza.

De asemenea, studiile arata ca fiecare organ are o functie proprie, si rezultatul este o conexiune strict determinata cu constiinta si psihologia, informeaza sfatulmedicului.ro

Miopia
- Persoanele care sufera de miopie sunt nesigure pentru ziua de maine, iar ochii lor sunt tematori sa priveasca la distanta. Pentru a-si recapata abilitatile pierdute, persoana trebuie sa-si recastige increderea in sine, sa lucreze la calitatile sale personale si profesionale, sa-si puna in valoare autoritatea, mai intai in ochii proprii si ca rezultat si in ochiii celor din jur.

Hipermetropia - La persoanele cu hipermetropie, ochilor le este teama sa priveasca ce este aproape, in jurul lor. Probabil persoanei i se pare ca este inconjurata doar de probleme si dificultati, de care nu se poate ascunde. Problema este, din nou, legata de increderea in sine, de inabilitatea de a rezolva problemele care se ivesc si, probabil, de obisnuinta de a face munti de cartita: deseori problemele ni se par mai mari decat sunt de fapt. Daca persoana gaseste resurse de incredere in sine si de confruntare cu problemele zilnice, oricat de mari ar fi acestea, cu siguranta acestea se vor rezolva de la sine. Uneori pot fi necesare si unele schimbari in stilul de viata.

Afectiunile gatului - Ne arata ca ne purtam nepotrivit fata de persoanele din jur, deseori cu persoanele apropiate, si in acest fel ne facem rau. Este bine sa fim atenti la persoanele cu care suntem nedrepti sau prea stricti. Ameliorarea atitudinii fata de aceste persoane vor duce la ameliorarea problemelor de sanatate.

Click aici pentru a descoperi mai multe boli care vorbesc despre caracterul oamenilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.