Revista Readers Digest a anuntat ca Jorgen Jonssen din Suedia este castigatorul concursului "Cel mai bun banc din lume". Acesta va primi 1.000 de dolari pentru bancul despre intalnirea dintre un orasean arogant si un taran imperturbabil.
Peste 150.000 de cititorii din intreaga lume au participat la concursul propus de revista Reader’s Digest, acestia votand pentru bancul lor preferat. Castigatorul, Jorgen Jonssen, din Sjobo, Suedia, va primi 1.000 de dolari pentru bancul despre intalnirea dintre un orasean arogant si un taran imperturbabil. Pe primele locuri s-au mai situat bancurile din Finlanda, Rusia, Mexic si SUA, potrivit Stiri de Bine.

Bancurile au fost trimise tot de cititori, carora nu li s-a cerut sa trimita bancuri noi, pe care nu le stiam inca, ci, pur si simplu, bancul lor preferat. Cel mai bun banc din Romania a fost ales cel a lui Claudiu Enache Jiroveanu, un inginer in varsta de 32 de ani din Craiova.

  • Cel mai bun banc din lume:

La o partida de vanatoare, un barbat elegant din Stockholm impusca o rata. Pasarea cade insa in ograda unui fermier, care sustine ca vanatul ii apartine.

– E pasarea mea, insista oraseanul.

Fermierul sugereaza sa fie transata disputa in stil vechi, cu un "sut neaos":

– Eu iti trag un sut cat pot de tare in boase, apoi tu faci la fel cu mine. Cine urla mai putin ia pasarea.

Barbatul e de acord. Fermierul ii trage un sut strasnic in partile sensibile. Cand isi revine, oraseanul sopteste cu greu:

– Bine. Acum e randul meu.

– Lasa, zice taranul. Poti sa pastrezi rata.

Trimis de Jorgen Jonssen, Suedia

  • Cel mai bun banc din Romania:
Un sofer gonea cu 150 km/ora. Vede girofarul unei masini de politie in oglinda si accelereaza. Dupa o vreme, vede ca nu poate scapa de politist si trage pe dreapta. Politistul ii spune:

– Am avut o zi groaznica si vreau sa ajung acasa. Dar mi-a placut urmarirea. Asa ca zi-mi o scuza buna si te las sa pleci.

– Acum trei saptamani, nevasta-mea a fugit cu un politist, zice soferul. Cand te-am vazut in spate, am crezut ca vrei sa mi-o aduci inapoi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.