O companie de asigurari a suspendat indemnizatia platita unei canadience aflate in concediu de boala pentru depresie, dupa ce pe Facebook au aparut fotografii cu ea zambind la un spectacol al Chippendales.

Nathalie Blanchard, in varsta de 29 de ani, si-a parasit in urma cu peste un an locul de munca de la IBM, din cauza unei depresii profunde, relateaza NewsIn citand AFP.

Potrivit ei, agentul companiei sale de asigurari, Manulife, i-a justificat suspendarea platii indemnizatiei descriindu-i mai multe fotografii publicate pe Facebook, in care apare zambind la un spectacol de striptease masculin, sarbatorindu-si ziua de nastere si profitand de vacanta la plaja.

"(Mi-au spus - n.red.) ca sunt in masura sa lucrez din cauza Facebookului", a declarat ea, potrivit site-ului televiziunii CBC.

Cazul lui Nathalie Blanchard a provocat un interes enorm din partea opiniei publice, dupa cum arata numarul de comentarii si opinii publicate sambata pe site-ul CBC.

Manulife a refuzat sa comenteze, dar a trimis CBC un comunicat in care a subliniat ca nu ia deciziile de a refuza sau intrerupe virarea indemnizatiei catre un client bazandu-se numai pe informatii gasite pe Facebook sau pe alte site-uri de socializare. Compania a recunoscut, insa, ca foloseste aceste platforme pentru a se informa despre clientii sai.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.