Un numar tot mai mare de americani se lupta cu asociatiile de locatari si cu autoritatile pentru dreptul de a-si usca rufele afara, dar intampina rezistenta desi initiativa lor ar conserva o cantitate semnificativa de energie, informeaza Reuters.
Desi nu exista legi care sa interzica aceasta practica, o parte din localnicii din Pennsylvania se plang de presiunile vecinilor.

“Ne-au spus ca (agatatul rufelor, n.r.) face ca locul sa se asemene cu gunoaiele de rulota si ca nu vor sa imi vada indispensabilii”, sustine o americanca de 54 de ani din Perkasie, Pennsylvania. Ea se plange ca a primit astfel de remarci prin scrisori anonime de la vecini.

Interesele sale si ale celorlalti americani dornici de a-si scoate hainele la soare sunt reprezentate de Project Laundry List. Grupul sustine ca metoda reduce emisiile gospodariilor si economiseste bani. Potrivit acestora, uscatoarele masinilor de spalat sunt responsabile pentru 6% din consumul de electricitate al gospodariilor din SUA, potrivit Green-report.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.