Pentru unii consumatori, o relatie buna cu mediul inconjurator este un lucru important chiar si atunci cand aleg accesoriile sexuale.
Lubrifiantii organici, bicele si catusele biodegradabile, prezervativele din fibre vegetale si vibratoarele din sticla sau lemn de mahon ar reprezenta noul trend pentru consumatorii ecologisti, potrivit Gardianul.

Consumatorii de astfel de produse, care impartasesc si viziuni ecologiste, nu mai tolereaza vibratoarele de plastic fabricate cu materiale nocive, nici lubrifiantii care contin substante chimice toxice, nici prezervativele sintetice si nici materialele contraceptive create din pielea animalelor macelarite in abatoare. Unii dintre oficialii Bisericii Catolice au imbratisat conceptul, denuntand metodele contraceptive chimice sau din latex si caracterizand traditionala planificare familiala bazata pe ovulatie drept o reintoarcere la natura.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.