Britanicul poreclit "Sperminator" se mandreste cu performanta de a lasa 12 femei insarcinate, toate agatate pe reteaua sociala Facebook.
Fetelor feriti-va! Daca Don Juanul Dominic Baronet va este prieten pe Facebook, stergeti-l imediat sau o sa va lase insarcinate doar cu un click!

Tanarul care a lasat pana acum 12 prietene de pe Facebook insarcinate a fost poreclit "Sperminator". Pana acum 5 femei ii cresc copii, 5 au avortat, iar doua au fost lasate insarcinate chiar in aceeasi zi si vor naste in 2010.

De ani de zile vanatorul de pe Facebook isi alegea victimele cu atentie si le spunea aceeasi fraza celebra: "Un milion de spermatozoizi au intrat, insa doar unul ti-a rezistat: asta te face sa fii cea mai buna!" .

Potrivit News Of The World, Dominic Baronet este originar din Telford, Shropshire, UK, are 26 de ani si este muncitor intr-o fabrica, iar trecutul sau nu este deloc curat: a fost inchis 4 ani pentru trafic si consum de cocaina si ecstasy.

"Dominic ar trebui interzis pe Facebook. Foloseste site-ul asta doar ca sa pacaleasca fetele. Unii folosesc Facebook-ul ca pe agentie matrimoniala, el il foloseste ca <agentie de inselat.", a declarat Stacy Jones, una dintre tinerele care asteapta copilul lui Dominic.

"L-am botezat Sperminator fiindca lasa intr-una femei insarcinate si nu se gandeste la consecinte. Este un tip atragator si are mai multe trucuri romantice decat Barbara Cartland. Ar putea sa vrajeasca si un surd", a mai adaugat aceasta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.