Tinker Bell, cea mai indragita zana plasmuita de Disney, a fost numita pe 25 octombrie ambasadoare oficiala ONU pentru ecologie, "investirea" Clopoticai in functie anticipand promovarea viitoarei Conferinte de la Copenhaga privind schimbarile climatice si lansarea celei mai noi productii din seria Disney Fairies - "Tinker Bell si Comoara Pierduta".
La mai putin de doua luni de cand “Tinker Bell si Comoara Pierduta” ni s-a infatisat pe marile ecrane, a venit vremea sa vedem si pe DVD cea mai noua isprava a buclucasei zane Clopotica. In timp ce toata Valea Ielelor freamata de pregatiri pentru sosirea toamnei pe Continent, lui Tink, ca zana carpace, ii revine datoria si onoarea de a crea sceptrul pentru Piatra Lunii, nelipsita de la banchetul toamnei si esentiala pentru regenerarea arborelui secular cu praf de zane de care toate zanele au nevoie pentru a-si implini talentul magic. Dar, vai, Tinker Bell sparge din greseala Piatra Lunii, ba se mai si cearta cu Terence, cel mai bun prieten. Daca nu gaseste la timp o solutie, toata magia din Valea Ielelor va disparea. Caci ce magie s-ar mai putea face fara praf de zane?! Acum, oglinda fermecata ascunsa in comoara pierduta din Incanta este ultima ei speranta. Dar pentru a ajunge acolo are de infruntat o calatorie lunga si primejdioasa… Prietenii n-o lasa la greu, dar… va reusi oare sa se intoarca la timp cu nestemata? Vom afla din “Tinker Bell si Comoara Pierduta”, o animatie despre valoarea prieteniei si importanta promisiunilor respectate, despre grija fata de natura si armonia cu noi insine si cu ce ne inconjoara.

Dincolo de povestea cu mare “lipici” la copii si lookul mereu actual al fashionistelor din Valea Ielelor care incanta audienta adolescentina, animatia Disney transmite si parintilor un mesaj: preocuparea pentru o viata ecologica se invata in familie, de la varste fragede. Titlul onorific acordat de ONU zanei Tinker Bell confirma preocuparea constanta a producatorilor Disney de a sustine educatia copiilor in spiritul unui viitor “verde”.

DVD-ul “Tinker Bell si Comoara Pierduta” include atat varianta subtitrata, cat si pe cea dublata in limba romana, in interpretarea actorilor Aylin Cadir (Tinker Bell), Cristian Neacsu (Terence), Florentina Tilea (Rosetta), Adina Lucaciu (Iridessa), Madalina Ghitescu (Fauna), Tamara Roman (Boare Argintie), Catalina Mustata (Regina Clarion), Anca Sigartau (Zana Maria), Cristin Tomi (Supraveghetorul Toamnei), George Constantinescu (Clanc), Nicolae Cojenel (Boloboc), Ion Arcudeanu (Zanul Gary), Andreea Sofron (Lyria), Serban Pavlu (Trolul Inalt) si Cosmin Sofron (Trolul Scund). Bonusuri: scurt metrajul “Ghid magic pentru Pixie Hollow”, duble eliminate si balbe, scene taiate, Din culisele Disney, “Pixie Hollow vine in lumea Walt Disney”, videoclipul “The Gift Of A Friend” si alte surprize.

Animatia este disponibila in hypermarket-uri si magazine de specialitate, precum si online, pe www.mymovie.ro, la un pret recomandat de 49,9 lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.