Peste 50% dintre europeni isi doresc ca viitorul lor telefon sa beneficieze de touchscreen, dar dupa ce visul li se implineste, aproape jumatate ajung la concluzia ca nu au nevoie de asa ceva si ar vrea sa se intoarca la interfata clasica.
Acesta este rezultatul unui sondaj efectuat in cateva tari din vest (Franta, Germania si Marea Britanie), iar de aici putem deduce ca tehnologia touch este atractiva si spectaculoasa, dar mai putin practica, informeaza go4it.

O explicatie a faptului ca multi resping tehnologia touch dupa ce au tanjit dupa ea, este aceea ca, la ora actuala, majoritatea diplay-urilor touch sunt de tip rezistiv, iar controlul cu degetul se face destul de greoi, mai ales in cazul utilizatorilor nefamiliarizati cu tehnologia. Ecranele capacitive, mult mai responsive, incep sa se regaseasca si pe produse accesibile ca pret, astfel ca experienta utilizatorilor cu interfete multi-touch va deveni din ce in ce mai placuta si mai raspandita, potrivit Canalys.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.