Pentru realizarea sa, la festivalul organizat la Lyon, bucatarii au avut nevoie de 300 kilograme de branza mascarpone, 60 kilograme de crema, 192 de zahar, 180 de biscuiti, 4,8 de pudra cacao si 12 de ciocolata. La prepararea uriasei delicatese au mai fost folosite 78 de kilograme de galbenus de ou si 108 de albus (echivalentul a 4.000 de oua), cat si 120 litri de apa, 9 de cafea si 18 de vin Marsala.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Shakira, virală pe TikTok după ce a vorbit în limba română. Cum a ajuns...
Sursa: kudika.ro
-
Intimitățile unei fete cuminți
Sursa: garbo.ro