Arnie poate vorbi, mima telefoanele mobile si zbura langa un vehicul la o viteza de 64km/h. Talentatul graur va fi personaj intr-un film britanic ce va aparea in 2010.
Potrivit Daily Express, Arnie este instruit de Lloyd Buck, dresor de pasari din Marea Britanie, care spune ca graurul se mandreste deja cu un vocabular de 30 de cuvinte. Buck, in varsta de 41 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti dresori de pasari din lume si un veteran al documentarelor despre animale salbatice.

„Este neifricat si foarte inteligent, dar si extrem de obraznic. Poate rosti aproximativ 30 de cuvinte diferite si fraze, poate imita tusea sotiei mele si rasul meu”, a mai spus dresorul de pasari.

Arnie, care este botezat dupa un personaj dintr-o carte pentru copii va aparea intr-un film britanic a carui productie va incepe in 2010, potrivit Green-report.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.