Un englez in varsta de 45 de ani, este alegic la sotia sa si de fiecare data cand o atinge, corpul sau se umfla in mod alarmant, fiind predispus la stop cardiac.
Darren Young trebuie sa fie extrem de atent in momentul in care o atinge pentru ca daca femeia este data cu lotiuni sau creme, pulsul lui Darren creste. Corpul barbatului se umfla alarmant iar inima sa se poate opri in orice moment din cauza unui produs chimic existent in cele mai multe produse cosmetice, scrie Cancan.


Darren Young, sofer de autobuz in Sprotbrough, South Yorkshire, spune ca nu se poate apropia de sotia lui, decit daca aceasta nu s-a dat inainte cu o crema pe corp. “Nu este vorba doar despre sotia mea. Corpul incepe sa reactionez si daca ma aflu intr-un bar sau restaurant in apropierea unei femei”.

Potrivit The Telegraph, barbatul a descoperit alergia cind i-a fost administrata o injectie cu steroizi care continea compusul polietilen glicol. In acel moment fata I s-a umflat, inima a incetat sa-I mai bata si a avut nevoie rapida de resuscitare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.