Ai o geanta pe care ai abandonat-o prin vreun colt al biroului? Nu o arunca, mai bine participa la cea de-a doua editie a evenimentului Optimism 2009 si doneaz-o copiilor defavorizati.
Campania "Pr1ma Geanta" a fost demarata de catre Ovidiu Rom si Crumpler, dorind sa stranga gentile pe care le-am abandonat prin diverse colturi ale apartamentelor si sa le doneze unor copii defavorizati. Potrivit lui Manafu, aceasta initiativa face parte din "Ideile optimiste" ale Conferintei Optimism 2009 si este deschisa tuturor doritorilor care vor sa faca un bine copiilor nefericiti.

Evenimentul va avea loc vineri, 30 octombrie 2009 la Hotel Howard Johnson din Bucuresti (Sala Platinum), iar organizatorii au realizat deja un punct de colectare pentru eventualele "donatii".

De asemenea, Crumpler ofera si un discount daca doriti sa cumparati pana la sfarsitul anului o geanta noua. Doar daca doriti.

Potrivit Lume Buna, “Optimism 2009 este o conferinta neobisnuita de jumatate de zi care isi propune sa insufle putin optimism (sau mai mult) in aceste vremuri tulburi.”, iar pentru toti cei care au uitat, OPTIMISMUL este o "conceptie asupra vietii dominata de incredere in viitor si in oameni. Tendinta de a vedea partile pozitive ale oamenilor si ale realitatii".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.