Un britanic in varsta de 32 de ani, ce figura in registrul agresorilor sexuali din aceasta tara dupa ce fusese la inchisoare pentru viol, a ademenit pe internet o adolescenta de 17 ani, pe care a ucis-o.
Agresorul si-a creat pe Facebook un cont, unde s-a dat drept un baiat de 16 ani. Astfel, a convins-o pe Ashleigh Hall sa se intalneasca in secret. Fata a plecat de acasa duminica seara, spunandu-i mamei ei ca va dormi la o prietena si ca se va intoarce a doua zi dupa-amiaza.

Potrivit ProTv, agresorul a fost prins insa intamplator, de politia rutiera, deoarece circula cu o masina neinmatriculata. Acesta si-a recunoscut fapta, marturisind politistilor ca i-a astupat fetei gura, iar aceasta s-ar fi sufocat accidental.

Corpul adolescentei a fost gasit intr-un sant. Anchetatorii nu au vrut sa comenteze cum a murit fata si nici daca a fost agresata sexual inainte sa fie omorata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.