Poate ca pare jobul perfect, insa poate fi si obositor. Un sud-american are un job pe care il ravneste orice barbat de pe Planeta: testeaza femeile in pat.
Aime Rascone s-a nascut in Chile, a locuit o vreme in Los Angeles si prin mai multe parti ale Europei, pentru ca mai apoi sa se intoarca la cuib. Lucreaza uneori ca model, dar cele doua mari pasiuni ale sale sunt pictura si muzica. Viata i s-a schimbat cand a cunoscut-o pe "Madame" Fiorella, o doamna care ofera servicii de "escorta" VIP, care i-a oferit jobul visurilor sale: testeaza femeile in pat si hotaraste care va fi angajata ca dama de companie!

Jaime nu are de facut cine stie ce: se intalneste cu diverse domnisoare, aspirante la pozitia de "dama de companie", pe care le supune mai multor probe: un test psihologic, o sedinta foto si, atentie, o partida de sex cu fiecare dintre ele. Fetele depun toate eforturile pentru a-si dovedi talentele si aptitudinile, potrivit Hunedoreanul.

Candidatele au nu mai putin de 18 ani si cel mult 24. Desi "Madame" poate sa-si dea seama de potentialul unei femei in functie de zambetul, carisma ori aspectul general placut al acesteia, are totusi nevoie de un barbat pentru proba finala.

"Madame" Fiorella spune ca aceasta meserie nu mai este vazuta ca una "murdara" in Chile. "Inainte veneau la mine fete de la tara si imi spuneau: nu am experienta, dar vreau sa fac asta". Jaime "intervieveaza" cam sase fete pe luna, adica in jur de 70 pe an.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.