Ti-ai risca viata doar de amorul artei? Oceanograful american John Bleidorn isi petrece timpul liber in lacul Meduzelor din Palau, inconjurat de milioane de meduze pentru a le fotografia in toate ipostazele.
John Bleidorn are o viata plina de aventura. Isi petrece o mare parte a zilei inotand si pozand fiecare specimen de meduza care ii apare in cale, in Lacul Meduzelor, de pe insula Eil Malk, fara sa se teama ca ar putea fi ucis de aceste celenterate.

Meduzele sunt niste vietuitoare marine de care nu te poti feri foarte usor, acestea avand prostul obicei de a se strecura langa victimele lor. Poti inota linistit si in secunda urmatoare simti intepatura unei meduze. Meduzele inteapa cu tentaculele lungi ce atarna in spatele lor. Aceste tentacule au un venin puternic pe baza de alkali. Cea mai periculoasa reactie la o intepatura de meduza este aparitia unei alergii severe, insa nici un milion de meduze nu ar putea sa ucida un om.

Cea mai interesanta meduza pe care o are drept subiect momentan este specia Golden Jellyfish care s-a dezvoltat separat de suratele ei din ocean, inmultindu-se si populand lacul, oferindu-le turistilor care se incumeta o experienta uimitoare. Potrivit DailyMail, aceasta meduza a ramas captiva in Lacul de pe insula Eil Malk, din apropierea Filipinelor, cand aceasta s-a separat de Oceanul Pacific.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.