LG GD900 Crystal, telefonul cu tastatura transparenta anuntat la inceputul anului cu ocazia targului Mobile World Congress (MWC 2009), poate deveni si un acvariu in toata regula daca imaginatia iti permite sa "coci" asa ceva.
Un chinez a demonstrat ca este posibil. A cules niste pestisori indeajuns de mici cat sa incapa in spatiul liber prevazut sub tastatura si contacte, i-a mutat in noua "locuinta", iar apoi cu o seringa a introdus apa pentru a le oferi conditiile minime de trai. LG GD910 Crystal transformat in acvariu, potrivit go4it.

Experimentul , dupa cum se vede in clip, este unul reusit, insa gizmondo nu-l recomanda nimanui. Trebuie sa fii un pic sadic ca sa iti treaca prin minte una ca asta. Nu stiu de ce, dar neduce cu gandul la ceva cu mult mai serios: sunt destui oameni ce stau in garsoniere in care abia au loc unii de altii si duc o viata la limita subzistentei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.