Cei mai infocati aparatori ai animalelor au pozat nud intr-un calendar de caritate pentru a ajuta necuvantatoarele, potrivit Telegraph.
Zece angajati ai Societatii Regale pentru Prevenirea Cruzimii fata de Animale (RSPCA) au pozat pentru calendar, unii dintre acestia fiind fotografiati chiar alaturi de animale care au fost salvate de ei.

"Mereu m-am gandit ca aceasta idee ar putea ajuta la strangerea de fonduri pentru animale daca este pusa in aplicare cu gust si cum se cuvine", a declarat John Pollock, inspector-sef RSPCA, citat de The Telegraph.

"Majoritatea calendarelor de caritate sunt cumparate de femei, de regula de Craciun, de aceea ne-am decis ca modele sa fie barbatii de la RSPCA", a mai spus Pollock.

In fotografii, membrii RSPCA sunt surprinsi in timp ce salveaza animale din apa, de la inaltime si din diferite alte circumstante, potrivit Green-report. "Desi exista multe calendare de caritate, noi ne-am gandit ca acesta va fi diferit si va avea un impact mai mare asupra oamenilor", a declarat Jo Barr, un alt reprezentant RSPCA.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.