O mama din Australia a uitat de copilul sau, iar caruciorul in care se afla aceasta a cazut pe sinele de cale ferata. Copilul a scapat viu ca prin minune.
Un tren care tocmai intra in gara a trecut peste copil, lasand-o pe mama si pe trecatori ingroziti. Insa pentru neglijenta mamei, Dumnezeu nu a vrut sa il pedepseasca pe micut, astfel ca bebelusul a scapat nevatamat, relateaza Cancan.

Au urmat momente de groaza pentru mama si pasageri, care au vazut cum caruciorul a fost tarat peste 30 de metri. Oamenii au sarit in ajutorul copilului si l-au scos de sub tren. Potrivit Realitatea, bebelusul, care are doar 6 luni, a fost transportat la spital, unde medicii au constatat ca nu are decat un cucui.

Compania feroviara australiana a lansat recent un program de informare prin care atrage atentia parintilor sa aiba grija de copii in gari si in apropierea liniilor de cale ferata.


REALITATEA.NET - Australia: Un bebeluş a scăpat nevătămat după ce a fost călcat de tren - VEZI IMAGINI


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.