Khagendra Thapa Magar isi celebreaza cea de-a 18 aniversare cu familia si prietenii, moment care coincide cu inscrierea sa in Cartea Recordurilor drept "Cel mai scund om din lume".
Khagendra Thapa Magar si-a sarbatorit majoratul cu un tort care il intrece in inaltime, avand motiv dublu de bucurie. Odata cu atingerea varstei de 18 ani acesta este eligibil in cursa pentru "Cel mai mic om din lume" organizata de Cartea Recordurilor.

Originar din Kathmandu, capitala Nepalului, Khagendra cantareste aproximativ 4.5 kg si are 60 cm inaltime, potrivit Xinhua News Agency. Nepalezul a reusit sa-l inlocuiasca pe tanarul He Ping Ping din Huade County, China, in varsta de 20 de ani. iar medicii au pus handicapul sau pe seama unei disfunctii a glandei pituitare. Deoarece are dificultati in a invata, a fost recent internat la Centrul de Arte si Recreere din districtul nepalez Baglung, pentru a invata sa citeasca si sa scrie. In timpul liber isi ajuta parintii la magazinul de fructe din Pokhara si se uita la fel ca un tanar normal la desene animate si show-uri cu karate.

Khagendra marturiseste ca titlul de "Cel mai mic om din lume" l-ar putea ajuta sa-si indeplineasca visul de a vizita SUA: "Ma voi putea mandri cu dansurile mele si le voi arata oamenilor cat sunt de bun la karate", scrie The Telegraph.

Intrebat ce cadou ar vrea de ziua sa, Khagendra Thapa Magar a marturisit ca si-ar dori o sotie, care sa fie la fel de micuta ca si el. "Sa fii micut ca baietel nu este amuzant, dar ca barbat va fi special", a mai adaugat acesta.

Click aici pentru galeria foto.






Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.