Un barbat din Arad este cercetat penal dupa ce a distrus un imobil, miercuri noaptea, in care a crezut ca locuieste o persoana cu care se judeca pentru o bucata de teren
Potrivit Purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie al Judetului Arad, inspector principal Camelia Tuduce, barbatul a sarit gardul imobilului in care locuieste Monica Ildiko K. si a spart geamurile si usa de la intrarea cu o secure, relateaza NewsIn.

"Din cercetarile efectuate s-a stabilit ca, barbatul, aflat intr-un proces cu unul din vecinii femeii unde a provocat distrugerile, a confundat imobilul acesteia fiind convins ca acolo locuieste familia cu care se afla in proces. Barbatul a fost internat intr-un spital de psihiatrie, unde este supus unui examen medical de specialitate", a declarat inspectorul principal.

Incidentul s-a produs la o zi dupa ce fratele barbatului s-a sinucis. Rudele celor doi frati au spus ca acesta s-ar fi sinucis tot din cauza procesului pe care cei doi frati il aveau pentru o bucata de teren, fapt ce a dus la provocarea incidentului. Barbatul este cercetat penal pentru distrugere si violare de domiciliu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.