Un angajat al France Telecom a incercat sa se sinucida marti seara in Marsilia, in conditiile in care 24 de angajati ai companiei s-au sinucis in ultimii doi ani.
Barbatul in varsta de 54 de ani, care era in concediu medical, a fost salvat in ultimul moment. El isi avertizase familia, trimitand un SMS, informeaza NewsIn citand AFP.

Alertati, pompierii au reusit sa intervina exact cand salariatul incercat sa se spanzure in subsolul case sale. Barbatul era depresiv si fusese foarte afectat de sinuciderea unuia dintre colegii sai in iulie, in Marsilia, potrivit politiei.

Compania de telecomunicatii este lovita de un val de sinucideri in randul salariatilor, legat de problemele cu care se confrunta societatea. [Seria de sinucideri de la France Telecom continua cu un al 24-lea deces]

Grupul a efectuat in ultimele luni schimbari in politica de gestionare a efectivelor, mai ales prin reguli mai flexibile de mobilitate. [De ce se sinucid angajatii France Télécom?]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.