Torturile sunt elemente specifice unor ocazii speciale, insa in momentul in care glazura de pe ele este pe jumatate arsa, rezultatele pot fi dezastruoase. Daca daca buna dispozitie si cadourile nu pot face sarbatoritul sa rada cu lacrimi, dulciurile urmatoare o vor face cu siguranta.
Mai mult, dulciurile-problema au devenit adevarate puncte forte in cartea americancei Jennifer Yates, care a adunat cele mai catastrofice exemple din jurul lumii. De la greseli gramaticale pana la forme ciudate, toate aceste exemple au fost adunate de femeie in "Cake Wrecks", potrivit Mail Online.

Chiar a inceput cu un blog (Cake Wrecks) dedicat acestor torturi hilare, in doar cateva luni ea a adunat sute de imagini.

Insa nu doar torturile aniversarilor sunt vizate de aceste tentative-soc, ci si cele alese, teoretic, pentru marcarea celei mai fericite zi din viata unui cuplu, cea a nuntii. Si daca imaginea mirilor reuseste sa scape intacta, brutarii se razbuna pe texte inlocuind: "fata" cu "faat", sau "la multi ani" cu "la mlt ani", potrivit Ziua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.