Cum anume convingi un om sa faca ceva ce pur si simplu nu vrea sa faca pentru ca are alternative mai bune si mai comode? Ii aduci putina distractie...
Priviti cum, prin simpla montare a unor senzori pe scarile clasice care transforma totul intr-un pian, oamenii lasa scara rulanta si aleg miscarea pe treptele muzicale. De astfel de idei avem cu totii nevoie pentru a scapa de stilul de viata comod si sedentar care devine din pacate tot mai popular in ziua de azi... (via Toxel)

Proiectul se inscrie in sfera a ceea ce compania Volkswagen numeste "teoria distractiei": comportamentul oamenilor poate fi imbunatatit in mod eficient daca folosesti metode care sa-i amuze.

Compania a anuntat ca va lansa in curand un website numit thefuntheory.com, care va prezenta diverse astfel de procedee de imbunatatire a comportamentului, potrivit Mail Online.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.