Rezolvarea a venit de la un grup de studenti japonezi de la Universitatea din Obama, grup care a descoperit ca meduzele uriase pot fi prelucrate si transformate intr-o pulbere fina. Aromatizata si trecuta prin mai multe procese chimice, aceasta poate fi introdusa cu succes in compozitia caramelelor, a bomboanelor si a biscuitilor, potrivit Weird Asia News. Si, chiar daca publicul nipon nu pare inca tentat de astfel de produse, producatorii din Tara Soarelui Rasare au anuntat deja aparitia jeleului de meduza, a untului si a sandwichurilor din aceleasi animale marine. Nu ramane decat ca japonezii sa se obisnuiasca cu bizarul gust de Nomura si sa sustina campania initiata de studentii Universitatii din Obama.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Tot ce trebuie să știi despre RODIE, fructul-minune cu multiple beneficii...
Sursa: garbo.ro
-
INTERVIU EXCLUSIV: Cravata Galbenă, filmul prin care Serge Celebidachi aduce...
Sursa: kudika.ro