Autoritatile franceze au propus radiografierea tuturor pasagerilor care vor calatori cu avionul, pentru a despista eventualele bombe ascunde in corp
Ba mai mult, cei care vor dori sa calatoreasca in Europa vor fi obligati sa predea orice fel de aparat electronic la suirea in avion, scrie Cancan.
Din nefericire sanatatea pasagerilor ar putea fi pusa in pericol din cauza radiatiilor puternice.

Masurile drastice de securitate au fost propuse dupa ce a fost gasit un terorist care si-a ascuns o bomba in propriul corp. Potrivit Spiegel, Abdullah Hassan al-Asiri, in varsta de 23 de ani, a trecut prin check-in cu exploziv ascuns in rect si l-a detonat in timpul unei intalniri cu seful gruparii anti-teroriste saudite Printul Mohammed bin Nayef. Un telefon mobil a fost folosit pentru a activa bomba. Printul a fost doar superficial ranit, deoarece corpul lui al-Asiri a absorbit aproape in intregime explozia si a fost ucis, arata Arab News.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.