Conferinta pentru clima de la Copenhaga va fi insotita de o expozitie care prezinta cele mai spectaculoase 100 de locuri ale planetei care vor disparea in lipsa unor actiuni concrete impotriva schimbarilor climatice.
Potrivit cop15.dk, ideea apartine organizatiei Co+Life, care a deschis in Danemarca si expozitiile Earth from Above si Spirit of the Wild. Expozitia 100 Places to Remember Before they Disappear, inaugurata in Copenhaga pe 26 septembrie de Printul Frederik al Danemarcei, este organizata in exterior si este deschisa non-stop pana pe 27 decembrie.

Potrivit Green-Report, printre obiectivele incluse in expozitie se numara insulele Maldive, delta Nilului, Venetia, lacul Balaton din Ungaria si orasul Caracas din Venezuela.

Organizatorii Stine Norden si Søren Rud au editat si o carte si au publicat postere si vederi ce promoveaza expozitia de la Copenhaga. Cele mai multe proiecte ale organizatiei Co+Life se ocupa de probleme de mediu si biodiversitate. Intentia campaniilor desfasurate de ei este de a promova dezvoltarea sustenabila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.