Vrei sa iesi din cotidian si nu te mai uiti la soare ca sa vezi cat e ora? Ei bine, ai nevoie de un ceas cu laser. In locul unui ceas obisnuit, eventual plictisitor, un designer avangardist ne propune o bratara inzestrata cu un pointer laser care proiecteaza ora direct pe incheietura mainii.
Ceasul laser are la baza o tehnologie relativ simpla. Potrivit Go4it, ceasul are la baza principiul unui pointer cu laser simplu, de mica putere, iar activarea acestuia se face prin apasarea unui buton dedicat, ne explica designerul noului ceas, Andy Kurovets.

Potrivit Yanko Design, conceptul in sine poate reprezenta o provocare doar pentru tinerii absolventi ai unui liceu cu profil electronic , in niciun caz marile companii nu vor fi interesate de asa ceva. Chiar daca nu este nimic revolutionar, o astfel de bratara poate starni interesul persoanelor dornice sa se evidentieze la o petrecere intr-un club.

Daca nu sunteti tocmai convinsi de ceasul-laser, ati putea incerca ceasul-cuc, ceasul-mutant "X-Watch" sau ceasul avangardist "Ora Unica".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.