Americanul Daniel Seddiqui a realizat o performanta aproape nebuneasca: a avut 50 de locuri de munca in 50 de state diferite, timp de 50 de saptamani.
Daniel, care a inceput pe 30 august 2008 acest program, a reusit sambata trecuta sa-si duca la bun sfarsit misiunea.

In 2005, tanarul a absolvit Universitatea din Carolina de Sud cu o diploma in economie, insa nu avea nicio perspectiva de a obtine un loc de munca. Dupa 40 de interviuri cu planneri financiari, consilieri si investitori bancari, a renuntat la a mai cauta un job si s-a inscris in programul "50 de joburi in 50 de state".

Seddiqui a fost profesor de surf in Maui, a impachetat carne in Kansas si a lucrat ca nutritionist in Jackson. Printre meseriile sale se mai numara inginer petrolier sau organizator de nunti, declarandu-se bucuros ca aincercat cat mai multe profesii.

"Acum ca am inceput aceasta aventura, oportunitatile mele sunt nesfarsite", a declarat acesta citat de Wapt.com. "Acum trei ani de zile simteam ca nu am nimic de facut".

In afara de scopul obtinerii acelor joburi, Daniel si-a mai trasat si o sarcina neoficiala. Deoarece este singur si-a propus ca in afara de cele 50 de joburi in 50 de state, timp de 50 de saptamani, sa mearga si la 50 de intalniri.

Pentru cei care inca isi mai cauta un loc de munca, Seddiqui are un sfat "Iesiti din zona de confort!" Daca nu aveti experienta intr-un domeniu, de ce nu incercati sa o obtineti?" [Living The Map- 50 Jobs in 50 States]


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.