Odata cu lansarea sticlei Chambord Royal de 2 milioane de dolari la London Fashion Week, lichiorul Chambord isi face aparitia pe piata din Romania.
Lichiorul Chambord, care a facut senzatie in aceasta toamna la Londra, poate fi gasit din aceasta luna si in Romania, noteaza Wall-Street.

Apreciat in special de femei, lichiorul Chambord este considerat o bautura care a intrat deja in "spiritul modei". Ca partener la London Fashion Week si avand alaturi unele dintre cele mai mari nume de designeri, inclusiv PPQ, Christopher Kane si Vivienne Westwood, Chambord a facut furori in aceasta toamna.

Istoria brandului, tinuta roiala a sticlei si calitatile acestei bauturi versatile l-au inspirit pe artistul Donald Edge, care a creat o bijuterie unica, sticla Chambord Royal, in valoare de 2.000.000 de dolari.

Produs din mure, zmeura neagra si cognac XO, Chambord este 100% natural si se fabrica in Franta, pe domeniile Sistiere din Valea Loarei.

Mai multe detalii gasiti aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.