Microsoft, cel mai mare producator de software din lume, va deschide in curand cafeneaua "Windows Caf", menita sa promoveze noul sistem de operare Windows 7 si alte gadgeturi Microsoft nou-noute.
Daca Microsoft are de gand sa puna stapanire totalmente pe interesul nostru, se pare ca revistele si magazinele din intreaga lume nu mai sunt de-ajuns. De aceea compania lui Steve Ballmer a venit cu o idee care depasese ecranele calculatoarelor si iese direct in strada, unde se gasesc "surferii" adevarati.

Noua cafenea, situata pe Bulevardul Sébastopol (Paris) in vecinatatea Forum des Halles si aproape de statia de metrou Châtelet, a inlocuit fosta cafenea/restaurant Wet Willie's, dupa cum indica Google Street View. Pozitionat in inima Parisului, cafeneaua Windows e un loc bun de pierdut vremea macar pana cand greii de la Microsoft vor lansa urmatoarea versiune.

Potrivit Nowhereelse, Windows Café isi va deschide portile la 22 octombrie, iar parizienii se pot mandri ca au prima si singura cafenea de acest gen din lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.