Chipul lui Adolf Hitler este folosit intr-o ipostaza erotica, intr-un clip publicitar anti-SIDA, a carui intentie este aceea de a-i avertiza pe tineri asupra sexului neprotejat, in preajma zilei mondiale contra acestei maladii, potivit agentiei germane care a creat spotul, citata de AFP.
In clipul de 30 secunde, disponibil pe internet, un cuplu face dragoste intr-o camera intunecata, fara sa se poata deslusi chipul barbatului pana in ultimul moment, cand este identificat cu Hitler. "SIDA este un asasin in masa. Protejati-va", este mesajul pe care il transmit promotorii campaniei, scrie NewsIn.

Agentia de publicitate Das Comitee a creat si afise, pe acelasi principiu, aducandu-i in scena pe Saddam Hussein si Stalin.

"Ne-am intrebat ce chip am putea sa-i dam virusului si nu putea fi un chip dragut", a explicat Dirk Silz, director de creatie la Das Comitee.

"Campania este conceputa pentru a-i avertiza pe oameni, pentru a aduce tema SIDA in centrul scenei si pentru a inversa tendinta relatiilor sexuale neprotejate"
, a explicat acesta.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.