Un antereprenor britanic a inventat automatul de balerini, sau incaltamintea de urgenta, dupa ce s-a saturat sa isi vada prietena suferind de durerile provocate de tocuri
Suntem constiente de faptul ca tocurile inalte sunt incomode, insa acest accesoriu a devenit o a doua natura. Astfel, cel putin jumatate din garderoba noastra este cumparata cu scopul de a se asorta la pantofii cu toc cat mai inalt.

Iar daca ziua mai sacrificam frumosul in favoarea comodului, cand vine vorbe de iesirile de seara, nu mai exista nici o indoiala: tocuri, tocuri, tocuri. Atata vreme cat aratam bine, chiar conteaza ca de abia mai putem merge dupa cateva ore?

DA, ne raspunde Matt Horan, in varsta de 27 de ani, creatorul incaltamintei Rollasolestiletto. Obosit dupa ce si-a carat in spate prietena de la club pana acasa, acesta a avut un moment de inspiratie, iar sase luni mai tarziu avea deja afacerea pusa pe picioare, dupa cum declara pentru BBC NEWS,

Inventia lui Horan e incredibil de simpla: in schimbul a 5 lire, automatele iti dau o pereche pliata de balerini, intr-una dintre cele 3 marimi (S/M/L) si una dintre cele 3 culori disponibile (auriu, argintiu si negru).

Pantofii Rollasole nu sunt numai comozi ci si adorabili. Mai mult decat atat, pantofii de urgenta vin insotiti de o gentuta asortata in care acestia pot fi depozitati. Asa ca, daca va ganditi ca sunt de unica folosinta, va inselati. Dupa purtare, pantofii pot fi pliati si pusi in gentuta pentru urmatoarea petrecere, sau, de ce nu, pentru drumul de la locul de munca spre casa, dupa o zi ingrozitoare pe tocuri.

Cititi mai multe in Kudika.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.