Sotia premierului nipon ales este cunoscuta pentru excentritatile sale, ea sustinand, printre altele, ca a fost rapita de extraterestri, ca a calatorit pe Venus si ca l-a cunoscut pe Tom Cruise intr-o viata anterioara, cand acesta era japonez, relateaza The Independent.
Miyuki Hatoyama, sotia premierului nipon ales, Yukio Hatoyama, este o adepta a macrobioticii, autoare a unor carti de gastronomie, fosta actrita, si, mai mult, isi creeaza hainele, printre modele sale figurand o fusa facuta din saculeti de cafea hawaiana. In plus, are multe povesti interesante de spus. A calatorit pe planeta Venus si la un moment dat a fost rapita de extraterestri, scrie NewsIn.

Miyuki, in varsta de 62 de ani, care s-a intalnit cu Tom Cruise intr-o alta viata - cand acesta era japonez - vrea sa faca un film cu el. "Cred ca ar intelege daca i-as spune 'Nu ne-am mai vazut de mult'", declara ea, intr-un inetrviu recent. Insa cea mai ciudata declaratie este cartea sa intitulata "Lucrurile foarte bizare pe care le-am trait", unde scrie ca a fost rapita de extraterestri in timp ce dormea, in urma cu 20 de ani.

"In timp ce corpul meu dormea, cred ca sufletul a intrat intr-o nava extraterestra si a calatorit pe Venus", explica ea in respectiva carte. "Era foarte frumos, un loc foarte verde", isi aminteste Miyuki.

Cand noua prima doamna a Japoniei i-a povestit sotului sau de atunci aventura traita, el i-a raspuns ca probabil doar a visat. Insa ea crede ca Yukio ar fi reactionat foarte diferit. "Actualul meu sot are un cu totul alt mod de a gandi. Cu siguranta ar fi spus 'Oh, este grozav!'", a scris ea.

In tinerete, a fost dansatoare in legendara trupa de teatru Takarazuka. Fondata in 1913, trupa a fost extrem de populara in Japonia. Formata numai din femei, a pus in scena carti clasice de genul "Pe aripile vantului", iar membrele trupei se bucurau de un statut de superstaruri. Dupa sase ani, actuala doamna Hatoyama a parasit trupa si s-a dus in Statele Unite. Acolo, cand lucra intr-un restaurant japonez din San Francisco, l-a intalnit pe Yukio, pe atunci student la Universitatea Stanford. Miyuki era casatorita. "Barbatul obisnuit isi alege perechea din randul femeilor necasatorite, dar eu mi-am ales-o din randul tuturor femeilor", spune, cu mandrie, premierul ales.

In contrast cu atitudinea discreta obisnuita in Japonia, Hatoyama nu face un secret din devotiunea ce i-o poarta sotiei. Pe site-ul sau este postata o fotografie a cuplului, intr-o atitudine afectuoasa, si recunoaste fericit ca este dependent de caminul sau. "Sunt usurat cand ma duc acasa. Ea este ca o baza de alimentare cu energie", spune el despre sotia sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.