Un britanic a gasit solutia 'perfecta' pentru a trece cu bine peste perioada de criza: un imobil din piese logo, complet utilat, in care vrea sa se instaleze
Constructia a inceput pe 1 august si urmeaza sa fie incheiata la sfarsitul saptamanii. "Planuiesc sa locuiesc in ea doua sau trei zile sau pana se prabuseste. Sunt destul de relaxat in aceasta privinta, trebuie doar sa am grija cand ma misc. Daca ma trezesc ingropat in piesele de Lego, o sa stiu care a fost cauza", a declarat James May, de profesie prezentator tv.

Pana acum au fost folosite doua milioane de "caramizi" Lego. Casa face parte dintr-un nou serial BBC, intitulat "James May's Toy Stories", in care prezentatorul tv ia cele mai indragite jucarii ale britanicilor si le foloseste in noi aventuri. Anterior, James a castigat un premiu pentru o gradina din plastilina, pe care a creat-o la Chelsea Flower Show.

O incercare recenta de a construi cel mai lung model de cale ferata, care se intinde pe 16 kilometri, de la Barnstaple pana la Bideford, North Devon a esuat, dupa ce drumul a fost distrus de hoti.

Cititi mai multe in Ziua


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.