Sase hoti din Londra se pot lauda cu o performanta demna de Cartea Recordurilor: au reusit sa sparga un magazin de bijuterii si sa fuga cu prada in 39 de secunde. Pacat ca au fost surprinsi de camera de supraveghere.
Hotii purtau casti de motociclisti pe cap si au spart geamul magazinului cu un ciocan, dupa care au intrat si in mai putin de un minut au luat toate bijuteriile pe care le-au putut cara. Imediat dupa aceea s-au facut nevazuti pe motociclete. In 39 de secunde infractorii au facut o paguba de doua milioane de lire sterline magazinului din West London, scrie The Sun.

"Erau sase indivizi bine facut cu casti pe cap. Tot ce am auzit a fost zgomotul facut de geamul care s-a spart. Au intrat si au luat aproape totul. Vanzatoarea a fost ingrozita, a crezut ca vor sa o ia ostatica", spune proprietarul magazinului.

Magazinul de bijuterii, dotat cu geamuri destul de rezistente, a mai fost victima unui raid similar in iunie, insa detectivii cred ca acum este vorba despre o banda nou-formata care loveste doar in nordul Londrei


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.