Din 2003 si pana astazi, de doua ori pe an, Los Fresnos Vegas devine taramul lui Elvis Presley, gratie petrecerilor comemorative date in cinstea marelui Rege Rock'n'Roll.
Simon Vega, cu asistenta Camerei de Comert Los Fresnos, este, de doua ori pe an, in ianuarie si in august, maestrul de ceremonii al Festivalului Elvis Presley, sarbatorind lunile in care artistul s-a nascut si a murit.

Festivitatile includ muzica live, mancare si bautura, precum si concursuri, competitii muzicale, show-uri cu automobile de epoca, intrebari de cultura generala despre viata si activitatea cantaretului si turul muzeului 'Little Graceland'. Atractia festivalului o reprezinta cantaretii care vin de peste mari si tari pentru a-l imita cat mai bine pe scena pe Rege.

Festivalul din August acesta an a avut loc la 'Little Graceland', un soi de muzeu dedicat Regelui de catre prietenul sau Simon Vega alaturi de care a luptat cu Armata SUA in Germania intre anii 1958—1960.

In 1993, Simon Vega si-a transformat propria casa din Los Fresnos, districtul Cameron din Nordul Brownsville intr-un muzeu dedicat bunului sau prieten Elvis unde se gasesc numeroase poze ale artistului alaturi de Vega, considerate cele mai importante piese de muzeu.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.