Daca l-ati suspectat vreodata pe Barry White ca nu ar fi cea mai buna alegere pentru o seara romantica, ei bine va inselati. Vocea, adanca si senzuala a acestuia a patruns pana in Acvariul Sea Life din Londra pentru a-l incuraja pe Zorro, un rechin Zebra sa se imperecheze.
Responsabilii acvariului si-au pus mari sperante in Zorro cand l-au adus in acvariul din Londra de Valentine’s Day anul acesta. Dar in ciuda avansurilor pe care acesta le facea partenerelor de acvariu pe cand era intr-un alt acvariu din Belgia, in Londra nu a mai dat acealsi randament.

Seful acvariului a decis sa recurga la metode mai aspre si sa-i puna niste muzica romantica in acvariu. Probabil si acum Zorro asculta Baby We Better Try To Get It Together sau My First, My Last, My Everything, in timp ce toti se asteapta sa o curteze pe femela rechin Mazawabee.

Daca Barry White nu functioneaza pe playlist se mai gaseste Marvin Gaye cu inconfundabilele Let's Get It On si Wet Wet Wet Love Is All Around, dar si Endless Love al duo-ului Diana Ross si Lionel Richie.

Daca nici asa nu se indupleca sa arate putin spirit de Casanova rechinul o sa mai primeasca si o portie de Tom Jones: It's Not Unusual, putin Elvis Presley I Can't Help Falling In Love With You iar Righteous Brothers Unchained Melody se vrea a fi lovitura de gratie pentru sensibilitatea lui Zorro.

„Zorro are o reputatie de curtezan, iar Mazawabee a fost singura pentru prea mult timp asa ca ar fi normal ca ei sa se cupleze foarte repede”, a declarat Paul Hale, curatorul acvariului, citat de The Telegraph.

Toata actiunea se bazeaza pe niste studii conform carora pestii nu doar ca aud si percep muzica, dar o si apreciaza si sesizeaza diferentele dintre genuri. Asa ca cea mai buna metroda pentru a-i introduce intr-o atmosfera romantica este sa-i dea sa asculte niste cantece de moda veche.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.