Un american a devenit obsedat de curatenie dupa ce a suferit un transplant de cornee, de la ochiul unei femei. Cel putin asa crede el...
Inainte de operatie, Will Palmer, in varsta de 46 de ani, era bucuros sa lase toate treburile gospodariei pe mana iubitei sale Sarah Gadsby. Insa de cand a avut transplantul de cornee in martie, anul acesta, Will, tata a 3 copii, marturiseste ca nu mai poate lasa pe altcineva sa se ocupe de curatenie si gaseste in aceasta indeletnicire o placere pe care nu o avea pana acum.

"De cand am suferit operatia, raza mea vizuala a crescut. Pot sa observ fiecare fir de praf si murdarie si nu ma pot abtine sa curat..."
, declara el potrivit The Telegraph. "La inceput a fost o gluma, dar acum chiar cred ca am primit corneea de la ochiul unei femei", explica Will.

Barbatul, care este jucator amator de tenis, golf si squash, sufera de aceasta afectiune a corneei (Fuchs Dystrophy) de acum 6 ani de zile. Aceasta distrofie corneana sau cornee degenerativa, cum mai este numita se manifesta prin pierderea transparentei corneei in mod treptat, pana cand viziunea dispare complet. Vederea lui Will s-a deteriorat pe parcurs atat de mult incat totul parea innorat si vedea in ceata, insa acum vede mai bine ca oricand, uneori chiar infricosator de bine, dupa cum el insusi marturiseste.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.