Odata, demult, in vremuri tulburi, pe cand oamenii nu mai stiau care le sunt radacinile si nu se mai bazau pe pace si unitate, era o padure.
Un loc mistic, intre Carpati, Marea Negra si Dunare. In cea de 247-a zi a anului, triburile strabune se vor aduna aici pana la cel de-al treilea rasarit, in unitate pentru a celebra viata, pacea si natura. Aici se vor gasi si cei pierduti de pe calea adevarata, care au dispretuit planeta si au chinuit-o dar si cei care o iubesc: One Love Festival.

Festivalul One Love, este organizat de Kaya Foundation, se va desfasura in perioada 4-6 septembrie in Parcul Natural Comana si va si unul dedicat deseurilor reciclate si participantii vor afla lucruri noi despre ecologie si despre importanta respectarii naturii.

Solutiile pentru reciclarea deseurilor vor fi oferite de catre asociatia Eco Assist, potrivit Green Report care va ecologiza zone din Parcul Natural Comana. Balta Comana, a treia zona umeda din Romania dupa Balta Mica a Brailei si Delta Dunarii si a doua ca biodiversitate dupa Delta Dunarii, gazduieste 141 specii de pasari si 13 specii de pesti, din care doua, tiganusul si cleanul de Comana, se gasesc doar aici.

Festivalul are ca scop oprirea distrugerii accelerate pe care omul o face zi de zi fara sa-si dea seama. One Love Festival invita toate triburile sa impartaseasca muzica, cultura, natura si vibratiile pozitive din Parcul Comana. Printre artistii care vor urca pe scena festivalului se numara Aba Shanti I, Big Bud & Mike Romeo, Jah Militant Sound System & Jah Tool, Samity meets NRG-D, Mistah Dundeen si Raizah.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.