Daca gemenii si tripletii vi se par deja prea mult, imaginati-va ca o femeie din Tunisia poarta in pantece 6 fetite si 6 baietei.
Dupa ce a pierdut doua sarcini, tunisianca este pe cale sa stabileasca un nou record prin numarul de copii nascuti intr-o zi. Viitoarea mamica a marturisit ca este extrem de incantata de vestea pe care a primit-o acum cateva zile, scrie Adevarul.

Viitoarea mamica, a carei indentitate nu a fost inca dezvaluita, a marturisit ca este extrem de incantata de vestea pe care a primit-o acum cateva zile - in loc de sarcina gemelara, doctorii i-au spus ca are in burtica atatia copii cat sa-si faca propria echipa de fotbal si sa-i mai ramana si de-o rezerva. Femeia, cel mai probabil fertilizata in vitro, este deja in luna a noua, iar doctorii tunisieni spera ca totul va decurge bine, informeaza cotidianul local „Alchourouk“.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.