Potrivit expertilor culinari, prezentarea vizuala a mancarii din farfurie ne influenteaza apetitul dar si intregul sistem digestiv. In concluzie cu cat hrana este mai frumos aranjata in farfurie, mai colorata si mai bine ornamentata, cu atat este mai cu placere servita. Iar daca in prepararea hranei sunt folositi doar coloranti natural este perfect.
Inventatorii cartofilor colorati chiar la acest lucru s-au gandit cand i-au creat. Daca traiti in SUA puteti combina cartoful rosu, alb si albastru pentru a crea o delicioasa salata de cartofi patriotica pentru a sarbatori Ziua Americii in fiecare an, iar daca va puneti imaginatia la bataie puteti realiza cele mai fantastice creatii culinare.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Ce planuri are PKO Bank în România: cea mai mare bancă din Polonia are active...
Sursa: futurebanking.ro
-
Sumă record cheltuită de utilizatorii OnlyFans în 2024. Câți bani au ajuns la...
Sursa: wall-street.ro
-
FRENVI, compania care îți pune pe masă tacâmuri sustenabile și comestibile
Sursa: green.start-up.ro
-
Românca Alina Sabău, antreprenoare în fashion de lux, va deschide un nou...
Sursa: retail.ro
-
Ideea simplă care digitalizează un domeniu blocat în timp | Cum funcționează...
Sursa: start-up.ro
-
Uneori prieteniile încheiate dor mai tare decât despărțirile romantice
Sursa: garbo.ro
-
Cum arăta Denise Rifai la începutul carierei sale în televiziune. Vedeta este...
Sursa: kudika.ro