O adolescenta in varsta de 17 ani a fost retinuta luni seara in Sao Paolo, Brazilia, dupa ce a marturisit ca a omorat 30 de barbati in decursul a doi ani.
Politistii brazilieni au ramas socati cand fata le-a povestit zambind cum a inceput sa omoare barbati din Sao Paolo, de la varsta de 15 ani, "pentru bani, razbunare si ca sa faca dreptate", scrie Libertatea.

"Marturisesc pentru ca am promis sa fac asta inainte sa implinesc 18 ani. Nu vreau sa-mi supar familia", a declarat tanara, al carui nume nu poate fi dezvaluit pentru ca este minora.

Fata le-a mai povestit politistilor ca de fiecare data a folosit acelasi cutit "pentru ca nu are curaj sa tina un pistol in mana" si ca totul a inceput de la prima crima: a omorat un barbat dupa ce acesta i-a aruncat un pahar de coniac in fata intr-un scandal de bar.

Politistii au emis ipoteza ca fata sa fie folosita de capii mafiei din Sao Paulo ca sa-i asasineze pe barbati, pentru ca pare inofensiva si greu de acuzat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.