Distribuitorii de pesti de acvariu din orasul Chengdu, din sud-vestul Chinei, ofera acum un nou serviciu: tatuaje cu laser pentru pesti.
Tipurile de pesti care pot beneficia de acest serviciul de tatuaje sunt "pestii-papagal" care pot fi tatuati cu diferite modele precum inscriptii, logo-uri sau desene. Un exemplu de tatuaj este urarea "Sa ai noroc in afaceri", scrisa cu litere chinezesti, informeaza agentia de presa Xinhua.

Un peste normal costa aproximativ 1,5 dolari, insa unul tatuat costa peste 3 dolari, iar un set de patru pesti poate ajunge la pretul de 18 dolari.

Un reprezentant al unei companii ce comercializeaza aparate de tatuat pesti in provincia Jiangsu a spus ca spre deosebire de alte metode de tatuare a pestilor, tehnica lor presupune aplicarea vopselei cu ajutorului unui laser special, care lasa urme permanente, fara a cauza dureri pestelui.

Potrivit Green-Report, expertul in studierea pestilor, Zhang Zhicheng, a spus ca tatuajul cu laser este daunator pestilor pentru ca afecteaza echilibrul psihilogic al acestora si distruge suprafata protectoare a pielii pestilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.