Un piton de peste un metru lungime a fost folosit pentru agresarea, la Bristol, a unui adolescent de 14 ani, imobilizat la sol in timp ce reptila il musca, a informat politia britanica, relateaza AFP, potrivit NewsIn.
Adolescentul de culoare a fost vizat de comentarii rasiste si "apoi a fost tinut la pamant in timp ce in fata lui era agitat un sarpe, care l-a muscat de mana dreapta", a declarat purtatorul de cuvant al politiei locale.

"Baiatul a fost transportat la spitalul din Frenchay, acuzand probleme respiratorii, si a primit ingrijiri pentru rana de la mana", potrivit sursei.

Doi adolescenti - de 16, respectiv 17 ani - erau interogati de politie duminica seara in legatura cu incidentul produs sambata.

"Pacientul prezenta probleme respiratorii dupa agresiune, dar probabil mai mult din cauza panicii, decat din cauza muscaturii", a spus Oliver Tovey, de la serviciul de ambulante.

Victima a descris sarpele asistentilor de pe ambulanta. "Am contactat gradina zoologica din Bristol pentru a discuta cu un expert de-al lor. Ceea ce am descris l-a facut sa conchida ca probabil este vorba despre un fel de piton, care nu este veninos", a explicat un responsabil al serviciului de ambulante.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.