Oamenii de stiinta s-au sucit cu 180 de grade si au ajuns la concluzia ca omenirea se confrunta defapt cu o racire globala, deoarece temperaturile nu au mai crescut din 1998.
Noua teorie a falsei incaziri globale care contrazice previziunile ONU si mai sustine ca, in urmatorii 25-30 de ani, Pamantul se va confrunta cu o vreme in general racoroasa si umeda.

Marul discordiei a pornit de la o scrisoare deschisa adresata cancelarului german Angela Merkel, compusa de peste 60 de oameni de stiinta care blameaza conceptul de incalzire globala inventat de oameni pentru interese economice si cere o reconsiderare a pozitiei americanilor fata de aceasta problema a schimbarilor climatice. Click aici pentru Open Letter – Climate Change.

Publicatia americana Washington Examiner citeaza studiile doctorului Don Easterbrook, geolog si profesor la Western Washington University.

"In ciuda fluctuatiilor de temperatura care au avut loc in ultima vreme, acestea se incadreaza in cote normale si fac parte din ciclurile naturale. Atmosfera nu s-a mai incalzit din anul 1998- si de atunci au trecut mai mult de 10 ani, in plus temperatura globala a scazut semnificativ incepand cu 2003", a mentionat acesta. Aceeasi opinie au si cercetatori din Societatea Astronomica din Australia. Teoria contrazice flagrant previziunile Comisiei interguvernamentale a ONU privind incalzirea globala continua.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.